Trakya Ressamlar Derneği Trakya Sergileri Kırklareli Sergisi ile sürüyor

11038251_1418405731798648_6911375119312674222_n-3

TRED-6. Trakya Sergileri İl-İlçe Buluşmaları Kırklareli Sergisi 20 Şubat-03 Mart 2017 Tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde açılacak.

 

Trakya Ressamlar Derneği’nin 2014-2015 sanat faaliyetleri döneminde Edirne sergisiyle başlattığı TRED-Trakya Sergileri İl-İlçe Buluşmaları Kırklareli Sergisiyle sürüyor.

Dernek başkanlığı ile Trakya yöresi belediye başkanlıklarının kültür sanat dayanışmasıyla 2014 yılında başlatılan sergilerin bir devamı olarak yapılacak olan Kırklareli sergisinin 20 Şubat-03 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı. Dernek başkanı Nazmi Metin tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

“Yöre belediyeleri ile oluşturduğumuz sanat dayanışmaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz Trakya Sergileri İl-İlçe Buluşmaları etkinliğimizin 6. sergisini 20 Şubat tarihinde Kırklareli’nde açacağız. Belediyenin Atatürk Kültür Merkezinde açılacak olan sergi 3 Mart tarihine kadar Kırklareli halkının ziyaretine açık olacak. Kırklareli sergimizde bu güne kadar yapılan sergilerimiz gibi ulusal ve uluslararası sanatçı katılımı ile dernek üyesi olan ile dernek üyesi olmayan bütün sanatçıların katılımına açık olacak. Kırklareli sergimizin gerçekleştirilmesi için çaba gösteren Kırklarelili değerli sanatçı arkadaşımız Nurdan Güven’e çabaları için teşekkür ediyorum. Nurdan hanımın bu çabasının dernek üyesi arkadaşlarım için çaba örneği oluşturmasını diliyorum. Ayrıca derneğimizin sanat dayanışması etkinliğinin belediye ayağını oluşturan Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu’na sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor. Kırklareli’nin sanatsever halkını sergimize bekliyoruz.”

insana dair

Yazmak, bir hazin başlangıç mıdır yoksa bir hazin başlangıcın sonu mu?

BENGİSU

KİŞİSEL BLOG-LİFESTYLE

sanatdernekleri.wordpress.com/

SANATIMIZ İÇİN SANAT DERNEKLERİ DAYANIŞMASI

SANAT VE BEN

Tasarım ve Sanat

Enez Altınkum Sahilinin Sesi

Saros'un tarihi ve doğal zenginliği Enez Altınkum Sahilinin Yükselen Sesi

uzunkopruses22.wordpress.com/

Çağdaş Uzunköprü'nün ortak sesi

Küçükaltıağaç köyü

Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı